/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Accident în Ucraina cu implicarea unui microbuz din Moldova. Trei persoane au ajuns la spital

missing
13 iulie 2017, ora 17:38

Potrivit celor mai recente informații recepționate de la autoritățile ucrainene de către Ambasada Republicii Moldova în Ucraina, în microbuz se aflau 10 pasageri, cetăţeni moldoveni.

În urma accidentului, şoferul microbuzului şi doi pasageri, cu diverse traume şi leziuni corporale, care nu prezintă pericol pentru viaţă, au fost transportaţi la spitalele din Uman şi Mankivka pentru investigaţii, unde le-au fost acordate toate serviciile medicale necesare.

Ambasada Republicii Moldova de la Kiev este în contact cu autoritățile ucrainene. Ministerul a activat celula de criză care are ca scop coordonarea tuturor acţiunilor privind acordarea asistenței cetățenilor moldoveni.

Pentru mai multe detalii rudele pot apela: +380683842016 – numărul de urgență al Ambasadei Republicii Moldova la Kiev şi +37362177555 – numărul de urgenţă al Celulei de Criză a MAEIE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram