/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Gucci, Armani, Versace. Un antreprenor a încercat să ascundă la vamă peste 4 mii de articole vestimentare

missing
13 iulie 2017, ora 14:22

Bunurile nedeclarate au fost depistate de către inspectorii postului vamal Chișinău 1, care, acționând în baza analizei de risc, au supus autocamionul contractat de către acesta unui control fizic și documentar detaliat. Astfel, în rezultatul acțiunilor întreprinse, vameșii au depistat 4.418 articole vestimentare și 549 de perechi de încălțăminte, care nu erau indicate în declarațiile vamale prezentate.

Considerând gravitatea încălcărilor admise, Serviciul Vamal a dispus suspendarea Autorizației AEO pentru agentul economic respectiv, procedură care presupune implicit anularea tuturor facilităților prevăzute de acest statut (reducerea numărului de controale, trecerea simplificată a frontierei de stat, prioritate în perfectarea actelor vamale etc.).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram