/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Și-au unit destinele în închisoare. Câte căsătorii au fost înregistrate în primele luni ale anului

missing
13 iulie 2017, ora 07:20

În context, doi deţinuţi, care îşi ispăşesc pedeapsa privativă de libertate în Penitenciarul nr.18-Brăneşti şi prietenele lor de la libertate au spus „Da” în faţa ofiţerului stării civile.

Înregistrările oficiale a căsătoriilor au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

Îmbrăcaţi în haine de sărbătoare, alături de naşi, mirii şi-au jurat credinţă şi iubire, în speranţa că împreună vor trece mai uşor peste încercările vieţii.

Deţinuţii, în vârstă de 25 şi 33 de ani, au fost condamnaţi la cinci ani şi şase luni şi respectiv, șase ani privaţiune de libertate.

O altă căsătorie a fost încheiată astăzi, ieri, 12 iulie, între un deținut aflat în custodia Penitenciarului nr.9-Pruncul și iubita sa din libertate. Mirele este condamnat la 15 ani privațiune de libertate și speră că împreună cu soția va depăși mai ușor cei șase ani de pedeapsă rămași.

Potrivit unui comunicat de presă, scopul primordial al desfăşurării acestor evenimente în detenţie îl constituie menţinerea legăturii dintre persoanele private de libertate şi familie. Aceasta are un impact pozitiv asupra deţinuţilor, motivându-i să aibă un comportament demn şi responsabil în perioada detenţiei dar şi pentru o resocializare de succes.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram