/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ În WC-ul unui tren de pe ruta Chișinău-Moscova a fost găsit un pachet de marijuană

missing
14 iulie 2017, ora 16:42

Astfel, în jurul orei 06.50, în baza informației prelucrate și și puse la dispoziție de către ofițerii de investigații ai Direcției regionale NORD, echipa formată din polițiștii de frontieră ai SPF „Otaci” și vameși a extins verificările în trenul cu ruta „Chișinău-Moscova”. În cadrul controlului de rigoare a fost pus în acțiune și patrupedul Poliției de Frontieră Lory, antrenat special pentru astfel de operaţiuni, care după câteva minute de căutări a semnalat prezența de substanță narcotică, camuflată în sistemul de încălzire din WC-ul unui vagon. De la fața locului, echipa a ridicat un pachet în care era ambalată aproximativ 200 grame de substanță vegetală uscată și fărâmițată, după miros asemănătoare cu marijuana.

Conform procedurilor specifice, substanţa urmează să fie verificată. Totodată, cercetările pe cest caz sunt continuate de către polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD, în vederea identificării persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram