/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Mayweather a aruncat cu bani în McGregor. Războiul dintre cei doi luptători continuă

missing
14 iulie 2017, ora 19:55

Primul care a dat lovitura a fost McGregor, care a impresionat spectatorii cu o ținută excentrică, venind îmbrăcat într-o blană de culoare albă.

Reacția lui Mayweather nu a întârziat. Multiplul campion mondial la box a scos un rucsac în care s-ar fi aflat 100 de milioane de euro. A urmat mai apoi „bătălia milioanelor la propriu”.

Irlandezul a dat repede replica, după ce a sesizat o bancnotă de un dolar pe jos, el a declarat că aceasta este valoarea adevărata a americanului. Lupta dintre irlandezul Conor McGregor și americanul Floyd Mayweather este programata pe 26 august în Las Vegas, și este una dintre cele mai așteptate bătălii din ultimul secol.

Organizatorii se așteaptă la încasări de peste 1 miliard de dolari, din rețelele TV și publicitate. Sumele ce urmează să revină sportivilor vor depăși 100 milioane de dolari, ceea ce reprezintă cele mai mari încasări din istorie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram