„Lupta milioanelor la propriu” s-a desfășurat în New York, la cea de-a treia întâlnire dintre Floyd Mayweather și Conor Mcgregor. Confruntarea dintre cei doi s-a dovedit a fi spectaculoasă, după ce boxerul american a scos un rucsac în care a pretins că are 100 milioane de euro, aruncând ulterior cu bani în adversarul său și îndemnându-l să danseze. Răspunsul lui MacGregor a fost unul pe măsură.

Primul care a dat lovitura a fost McGregor, care a impresionat spectatorii cu o ținută excentrică, venind îmbrăcat într-o blană de culoare albă.

Reacția lui Mayweather nu a întârziat. Multiplul campion mondial la box a scos un rucsac în care s-ar fi aflat 100 de milioane de euro. A urmat mai apoi „bătălia milioanelor la propriu”.

Irlandezul a dat repede replica, după ce a sesizat o bancnotă de un dolar pe jos, el a declarat că aceasta este valoarea adevărata a americanului. Lupta dintre irlandezul Conor McGregor și americanul Floyd Mayweather este programata pe 26 august în Las Vegas, și este una dintre cele mai așteptate bătălii din ultimul secol.

Organizatorii se așteaptă la încasări de peste 1 miliard de dolari, din rețelele TV și publicitate. Sumele ce urmează să revină sportivilor vor depăși 100 milioane de dolari, ceea ce reprezintă cele mai mari încasări din istorie.