Pe parcursul ultimelor două luni de zile, poliția documentează un grup criminal organizat şi specializat în furturi de bani din terminalele de plăţi electronice.

Indivizii au pătruns doar în alimentare unde erau instalate terminalele şi în decurs de câteva minute sustrăgeau mijloacele financiare, deteriorându-le cu nişte răngi metalice.

În unele cazuri de spargeri, aceştia au fost surprinşi de camerele de supraveghere cu feţele acoperite, acţionând rapid, până la intervenţia agenţilor de pază.

Până în prezent, Poliţia Capitalei a înregistrat opt spargeri de acest gen, iar agenţii economici urmează să prezinte informaţiile exacte privind sumele de bani sustrase.

Este de menţionat că, poliţiştii sunt pe „urmele” infractorilor iar administratorii de magazine sunt atenţionaţi să asigure corespunzător toate măsurile antifurt.

Persoanele care deţin informaţii utile, ce ar ajuta la procesul de investigaţii, sunt rugate să le comunice la numerele de contact: 0 79 333 225 / 0 69 150 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată !

Conform legislaţiei penale în vigoare suspecţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.