/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ A murit o deputată din actualul Parlament

16 iulie 2017, ora 10:36

Irina Mizdrenco a devenit deputat după ce Igor Dodon a devenit Președinte al Republici Moldova. Ea este originară din s. Pîrjota, r-nul Rîşcani. De profesie este pedagog. Ea este și Preşedintele Organizaţiei teritoriale a PSRM. Aceasta a fost deputată din 14 decembrie 2016.

Zinaida Greaceanîi a venit cu un mesaj de condoleanțe. „Din numele Partidului Socialiștilor aduc sincere condoleanțe lui Vladimir Mizdrenco în legătură cu trecerea în neființă a mamei sale – deputatul fracțiunii parlamentare PSRM, conducătorul organizației teritoriale PSRM din raionul Rîșcani, Irina Mizdrenco. Ne amintim de Irina Mizdrenco nu doar ca de colega și tovarășa noastră, membru activ al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, dar și ca de o persoană deschisă, onestă, corectă și responsabilă care întotdeauna ne susținea. Ea mereu va rămâne în amintirea noastră”.

Și Parlamentul regretă trecerea prematură în neființă a deputatei Irina Mizdrenco și exprimă sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram