/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Sculeni: Un român a vrut să treacă frontiera cu 90.000 de țigarete ascunse în podeaua mașinii

16 iulie 2017, ora 13:24

„În ziua de 15 iulie, în jurul orei 00.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni-jud. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Igor M., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui, la volanul unui autoturism marca Dodge, înmatriculat în România. Pentru valorificarea unor informații, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra vehiculului, ocazie cu care au fost descoperite ascunse, în locuri special amenajate în podeaua, portierele și aripile din spate ale autoturismului, 86.620 de țigarete, diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Conform prevederilor legale, țigările, în valoare de 13 mii de euro și mașina, în valoare de 5 mii de euro, au fost confiscate.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram