/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO/ Ultima oră. Un deținut a fugit din Penitenciarul din Goian

missing
17 iulie 2017, ora 11:23

Deținutul își ispășea pedeapsa în Penitenciarul nr.10-Goian întrucât era antrenat la lucrări de reparație capitală a sectoarelor de detenție.

Actualmente, angajații sistemului penitenciar, în comun cu organele de poliție, întreprind măsuri operative de căutare şi determinare a locului aflării acestuia.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este condamnat la 2 ani privațiune de libertate, pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport, ce a cauzat din imprudenţă o vătămare medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii, săvârşită în stare de ebrietate.

Precizăm că, în sectoare de tip deschis execută pedeapsa persoanele condamnate la închisoare pentru infracţiuni săvârşite din imprudenţă.

Materialele acumulate au fost transmise organelor procuraturii, pentru a se expune în privința acestui caz, conform legislației în vigoare.

Departamentul Instituțiilor Penitenciare solicită ajutorul tuturor celor care dețin informații despre locul aflării deținutului sau alte detalii importante pentru investigarea cazului.

Ne puteți contacta la numerele de telefon: 0 (22) 40-97-87, 0(22) 35-08-90; 078777450

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram