/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

La Chișinău va avea loc ediția II a Offline-ului Adoptă un Vot. Iată când și unde se va desfășura

missing
17 iulie 2017, ora 13:05

Offline-ul este un eveniment civic și împărtășește viziunea comunității „Adoptă un vot” de a contribui prin acțiuni concrete la prosperarea societății din Moldova. Participanții vor putea să se implice direct în proiectele şi acțiunile menite să dezvolte R. Moldova care au fost inițiate la primul offline. De asemenea, vor putea cunoaște persoane cu viziuni similare.

Subiectele principale care vor fi abordate țin de realizarea proiectelor educaționale, sociale, economice, juridico-economice, civice și de caritate, dar și alte aspecte tematice precum: inovații, business, antreprenoriat și proiecte de mediu pentru Republica Moldova. Unele dintre proiectele elaborate în cadrul primei ediții au fost deja realizate. Despre acestea, dar și alte reușite ale reprezentanților din diaspora veți putea afla în mai multe detalii la „Adoptă un Vot”.

Vineri, 18 august va fi organizat un „Welcome party”. Doritorii să participe la discuții informale și networking, vă rugăm să confirmați prezența în formularul de participare.

Invităm să participe persoanele interesate atât din diaspora, cât și pe cei de acasă.

Acesta este un eveniment autofinanțat, de aceea fiecare participant e responsabil de propria călătorie și cazare.

Taxa de participare este de 15 EUR (include chiria sălii și doua pauze de cafea) sau 25 EUR (+ două prânzuri). La finalul zilelor din cadrul evenimentului, pentru doritorii de a participa la festivalul „Gustar” va fi organizat transportul (autofinanțat), vă rugăm să confirmați prezența în formularul de participare.

Pentru a vă înregistra la eveniment, accesați acest link. https://goo.gl/forms/qRs8fh7Av8B6uWVR2.

Data limită de aplicare: 10 August 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram