/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Lectură pentru Șor. Decizia motivată în cazul său se întinde pe 104 pagini

17 iulie 2017, ora 19:44

„El se află la Orhei la ședința operativă a primăriei”, a declarat Denis Ulanov, Avocat.

Pentru că a avut o agendă încărcată la Orhei, sentința motivată a fost înmânată avocaților lui Ilan Șor. Documentul are 104 pagini și conține toate argumente judecătorilor care au stat la baza condamnării omului de afaceri la șapte ani și jumătate de închisoare în dosarul delapidării banilor din trei bănci moldovenești.

La ieșirea din sala de judecată, procurorul a spus că va cere Curții de Apel să-i aplice pedeapsa solicitată inițial, de 19 ani de pușcărie.

„În 15 zile noi urmează să depunem apelul motivat. După care instanța expediază la Curtea de Apel materialele cauzei penale. În cât timp, deja ține de instanță”, a declarat procurorul Andrei Băieșu.

Și avocații lui Șor vor contesta sentința și vor cere achitarea acestuia.

„El niciodată nu și-a recunoscut vina în cele întâmplate. Noi intenționăm să demonstrăm că el este nevinovat”, a spus Denis Ulanov, avocatul primarului.

Ilan Șor a fost condamnat, acum o lună, la șapte ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul fraudelor de la BEM. Cu toate acestea, primarul de Orhei se va afla în libertate până când pe marginea acestui caz se va expune și Curtea de Apel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram