/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Câți bani a cheltuit PDM pentru promovarea sistemului de vot uninominal în primul semestru al anului

missing
18 iulie 2017, ora 08:08

Este bine știut că anume în această perioadă PDM a început promovarea sistemului de vot uninominal pe care aceștia l-au propus. În raport este specificat că pentru presă și materiale promoționale, partidul a cheltuit 29,4 milioane de lei, pentru telecomunicații au fost cheltuiți 360.706 lei, iar pentru deplasarea în țară, cât și peste hotare s-au cheltuit 148.551 lei.

Partidul Democrat din Moldova a dat start campaniei de promovare pentru modificarea sistemului electoral în martie 2017. Și PSRM a venit cu propunerea schimbării sistemului electoral în cel mixt.

Ulterior, cele două propuneri au fost comasate, totuși la bază stă proiectul înaintat de socialiști. Întregul raport îl puteți urmări mai jos, iar dacă doriți să vedeți rapoartele financiare ale tuturor partidelor, accesați acest link.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram