În contextul festivalului „Generația viitorului” organizat de către președintele țării, Igor Dodon s-a întâlni cu o sută dintre cei mai buni absolvenți de liceu din țară, cărora le-a acordat „Diploma de Onoare” a Președintelui Republicii Moldova.

„În urma analizei performanțelor înregistrate la examenele de bacalaureat și în activitatea extracurriculară, inclusiv participări la diferite concursuri naționale și internaționale, au fost distinși câte doi reprezentanți din fiecare raion al republicii, șapte absolvenți ai instituțiilor de învățământ din stânga Nistrului, mai mulți absolvenți ai liceelor din municipiile Chișinău, Bălți și din UTA Găgăuzia”, a scris acesta într-o postare.

Potrivit lui, prin acest gest de atenție, elevii vor fi motivați, iar acest lucru le va servi drept un imbold spre noi performanțe.

Îmi exprim convingerea că Festivalul „Generația Viitorului”, inclusiv decernarea ”Diplomelor de Onoare” va deveni o tradiție frumoasă și o platformă de comunicare și stabilire a relațiilor de prietenie între tinerii din Republica Moldova”, a mai adăugat el.

Amintim că, tot astăzi, începând cu ora 18:00, în Piața Marii Adunări Naționale, în cadrul aceluiași festival, va fi organizat un concert cu participarea mai multor formații și interpreți, printre care SunStroke Project, A Studio, Градусы, Elena Temnikova, Randi, Mot și Dj. MEG.

Foto: facebook.com/Igor Dodon

Foto: facebook.com/Igor Dodon

Foto: facebook.com/Igor Dodon

Foto: facebook.com/Igor Dodon