/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În ce condiții PDM ar putea să nu susțină reforma spitalicească

18 iulie 2017, ora 15:43

„Au fost făcute concluzii pripite, multe din ele nu au avut acoperirea reală. De aici și concluzii greșite referitor la închiderea de spitale și alte informații care nu corespund realității. I s-a transmis Ministrului Sănătății, că până la momentul când va fi foarte clară poziția referitor la reforma în domeniul sănătății, care să aducă beneficii reale pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova, din partea coaliției majoritare nu va exista o susținere politică în promovarea reformei”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDM.

Potrivit lui Gamurari, s-a ajuns la concluzia că, actualul concept nu satisface încă toate cerințele pentru a deveni un proiect de reformă care să răspundă nevoilor societății. Deocamdată sunt doar discuții și analize care se fac, urmând ca după finalizarea lor să se ajungă la un proiect care va fi supus dezbaterii publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram