/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Președinția, despre Mihaela Ungureanu: „Eleva nu se regăsește printre premianții nominalizați”

missing
18 iulie 2017, ora 19:20

Ion Ceban susține că absolventa Ungureanu Mihaela din Chișcăreni, Sîngerei, nici nu a fost selectată pentru a fi premiată de Președintele Republicii Moldova cu ocazia finalizării studiilor liceale și performanțelor educaționale.

„Unele mijloace media s-au cam grăbit să difuzeze știrea, în baza unei postări pe Facebook a acestei domnișoare, fără măcar elementar a respecta codul deontologic și a solicita a doua opinie, adică cea a Președinției. Astfel, anunțăm că Ungureanu Mihaela nu se regăsește printre premianții nominalizați. Din raionul Sîngerei, sunt alte două persoane care au primit diplome pentru merite și reușite la învățătură”, a scris Ceban pe Facebook.

Cu toate că tânără ne-a declarat că, a refuzat să participe la eveniment spunând că „nu are nevoie de diploma unui om care vrea să-i ia identitatea”. „Am numărul doamnei care m-a sunat. Clar dacă s-a iscat o chestie atât de mediatizată, zic deja că nu am fost invitată. Cum să nu, dacă sunt o tânără care are note de 10, 9 la BAC”.

Potrivit lui Ceban, preselecția a fost realizată dintre cei peste 600 mai buni absolvenți din țară.

Reamintim că, mai mulți absolvenți au declarat că au refuzat diploma de onoare oferită de Igor Dodon pentru 100 de absolvenți din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram