La fel de emoționați, dar mult mai încrezuți. Așa au ieșit elevii de la examenul de bacalaureat pe care l-au susținut astăzi, la limba de instruire. Și dacă unii au așteptat cu nerăbdare sesiunea suplimentară pentru a da repetat testul, au fost și din cei care nici măcar nu s-au prezentat.

Elevii liceului Natalia Gheorghiu din capitală spun că testul la limba de instruire, din sesiunea repetată, a fost ceva mai ușor și s-au descurcat mai bine, doar că și de această dată, au fost copleșiți de emoții. Chiar și așa, unii așteaptă să ia măcar o notă de trecere.

Totuși, au fost și dintre acei care nici măcar nu s-au obosit să vină să susțină examenul repetat. Potrivit directoarei liceului, în total 8 elevi nu s-au prezentat.

„Examenul a decurs după normele metodologice. Nimeni nu a copiat, nu a fost eliminat. Elevii s-au comportat decent, disciplinat”, a menționat Irina Bagaciuc, director al liceului „Natalia Gheorghiu”.

Mâine, restanțierii urmează să susțină proba la limba străina. În total, peste 4.000 de candidați susțin în acest an sesiunea suplimentară de bacalaureat.