/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Directorul Băncii Mondiale pentru Moldova, la sfârșit de mandat: „Îmi pare rău să părăsesc țara acum”

missing
18 iulie 2017, ora 15:45

„Eu chiar cred că dacă lucrurile ar merge bine în țara aceasta, viața oamenilor s-ar putea schimba foarte rapid. Țara trebuie să facă Moldova un loc unde afacerile să simtă că sunt transparente, fără corupție. Astfel, investițiile vor veni, oamenii vor avea joburi, salarii mai mari, oamenii nu vor trebui să părăsească țara pentru a găsit un loc de muncă. Am văzut în mai multe țări că, în doar câțiva ani, oamenii au trecut de la pesimism la dezvoltare rapidă, iar acest lucru se poate întâmpla și aici”, a ținut să puncteze Alex Kremer.

Acesta a ținut să menționeze, în discursul său, și despre faptul că în sistemul educațional nu sunt specialiști adaptați la noile tendințe, dar aceste lucruri pot fi îndreptate. „Îmi pare rău să părăsesc țara acum când atât de multe lucruri frumoase se pot întâmpla”, a mai spus el.

Alex Kremer a venit în Republica Moldova în august 2014. Acest a aderat la Banca Mondială în 2005, iar înainte de a venit în Moldova, a fost Director de țară în Republica Kârgâzstan și Turkmenistan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram