/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Gâlceavă la Primărie. Mai multe vânzătoare au protestat împotriva închiderii chioșcurilor de ziare

missing
18 iulie 2017, ora 19:00

Femeile sunt nemulțumite că primăria capitalei a decis să închidă gherete cu ziare instalate pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală, în care ele munceau ca și vânzătoare.

„Am venit să ne întoarcă gheretele ca să avem un post de muncă aici acasă să nu fim nevoiți să plecăm peste hotare”, a spus indignată o protestatară.

Printre protestatare este și Ecaterina Melai, care spune ca nu vrea să plece peste hotare pentru a face bani, dar își dorește un loc de muncă, acasă.

„Eu nu vreau să plec peste hotare, eu îmi iubesc țara, eu vreau aici să muncesc. Da e greu, poate chiar e foarte greu dar vrea să muncesc. Copii mei sunt peste hotare, eu nu vreau!”, a spus Ecaterina Melai, protestatară.

La rândul său, viceprimarul de Chișinău, Nistor Grozavu, spune că femeile în zadar protestează la primărie, întrucât aceasta nu are nimic cu închiderea gheretelor.

„Nu le amplasează primarul sau viceprimarul în sectorul care sunt la Pretură”, a fost explicația lui Nistor Grozavu.

Pretorul sectorului Centru nu a fost de găsit pentru a ne oferi detalii. Nu este pentru prima dată când în fața primăriei sunt organizate proteste față de închiderea chioșcurilor cu ziare. Ultima dată, o asemenea manifestație a avut loc acum două săptămâni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram