/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Un bărbat din Armenia a fost reținut. A fost surprins cum fură un telefon mobil

missing
18 iulie 2017, ora 14:03

Potrivit datelor constatate şi acumulate de către poliţiştii sectorului Botanica, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, telefonul l-ar fi sustras dintr-o gheretă amplasată pe teritoriul unei pieţe comerciale, fiind lăsat fără supraveghere de către proprietar. Acţiunile bănuitului au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în gheretă.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, declarând că, telefonul l-ar fi vândut ulterior unui necunoscut.

De asemenea, s-a stabilit că, bărbatul locuia temporar la un centru de plasament şi nu era angajat în câmpul muncii. În acest context, urmează a fi informaţi angajaţii Biroului Migraţie şi Azil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru stabilirea altor circumstanţe ce prezintă interes.

Conform legislaţiei în vigoare bănuitul este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 13.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram