/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Concertul lui Dodon, în atenția procurorilor. Din ce bani a fost organizat concertul pentru absolvenți?

missing
19 iulie 2017, ora 15:26

„Conform opiniei Organizației de Tineret a PPEM „cadoul din partea cercurilor de afaceri rusești” pentru concertul lui Dodon din 18 iulie 2017 este cea mai directă formă de corupere a celui care se vrea „garantul independenței și suveranității țării”. Am sesizat CNA, SIS și Procuratura Republicii Moldova pentru a se expune referitor la legalitatea finanțării din resurse externe a evenimentului „Generația Viitorului” și dacă există componentă de infracțiune (corupere) a șefului statului de agenți externi”, au declarat tinerii.

Menționăm că, pe data de 18 iulie curent, în PMAN, sub egida Președinției a fost organizat un concert dedicat tuturor absolvenților, la care au fost invitați interpreți din Moldova, Rusia și România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram