Organizația de Tineret a Partitului Popular European din Moldova a sesizat CNA, SIS și Procuratura Generală pentru a se expune asupra resurselor financiare pe care Igor Dodon le-a folosit pentru organizarea concertului din data de 18 iulie din cadrul festivalului „Generația Viitorului”.

„Conform opiniei Organizației de Tineret a PPEM „cadoul din partea cercurilor de afaceri rusești” pentru concertul lui Dodon din 18 iulie 2017 este cea mai directă formă de corupere a celui care se vrea „garantul independenței și suveranității țării”. Am sesizat CNA, SIS și Procuratura Republicii Moldova pentru a se expune referitor la legalitatea finanțării din resurse externe a evenimentului „Generația Viitorului” și dacă există componentă de infracțiune (corupere) a șefului statului de agenți externi”, au declarat tinerii.

Menționăm că, pe data de 18 iulie curent, în PMAN, sub egida Președinției a fost organizat un concert dedicat tuturor absolvenților, la care au fost invitați interpreți din Moldova, Rusia și România.