/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Polițist, condamnat. A primit mii euro de la o persoană cercetată pentru violul unei minore

missing
19 iulie 2017, ora 10:18

Procuratura a demonstrat că în vara anului 2013, ofiţerul a pretins şi primit 3 mii de euro de la o persoană cercetată penal pentru violul unei minore. În schimbul acestei sume, poliţistul a promis că poate influenţa procurorul să-l scoată de sub urmărire penală şi să înceteze dosarul.

După aceeaşi schemă, în luna iulie 2016, ofiţerul a pretins şi primit de la un individ, cercetat pentru comiterea unui huliganism, suma de 500 de euro pentru a-l determina pe procurorul de caz să emită o decizie favorabilă în privinţa acestuia.

Poliţistul a fost reţinut de procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA imediat după primirea banilor. Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram