/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Înconjurat de fete frumoase și bodyguarzi. Cum s-a distrat Igor Dodon alături de miile de absolvenți

missing
19 iulie 2017, ora 19:07

Concertul de zile mari a adunat mii de tineri din toate colțurile țării. Unii au făcut drum lung, venind tocmai din Dubăsari sau Găgăuzia. Deși evenimentul a fost dedicat tinerilor absolvenți, concertul a ademenit și copii mici, dar și persoane mai in vârstă.

Și pentru că distracția a fost dată de președintele țării, acesta nu a putut să-l rateze. Însoțit de ambasadorul rus la Chișinău și sub stricta supraveghere a ofițerilor de pază, șefului statului s-a distrat pe cinste. A făcut poze cu artiștii, dar și cu petrecăreții. Ajuns pe scenă, Igor Dodon nu a ratat ocazia de a-și face selfie-uri, iar pagina sa de Facebook a fost invadata de filmulețe din timpul concertului.

„Noi nu întâmplător am numit acest eveniment Generația Viitorului. Voi sunteți viitorul Republicii Moldova. Voi face tot posibilul ca voi să trăiți mai bine în această țară”, a menționat Dodon.

Am încercat să aflăm și impresiile artiștilor, însă nu am fost lăsați să ne apropiem de corturile unde se aflau interpreții.

Deși în campania electorală, Igor Dodon a promis să anuleze Bacalaureatul, fapt ce încă nu s-a întâmplat, tinerii veniți la concert i-au sugerat că nu este o idee chiar bună.

Publicul a fost distrat de artiști din Rusia cum ar fi A Studio, Градусы, și Mot, iar din România a cântat Randi. Singurii artiști din Moldova care au urcat în scenă au fost băieții de la Sun STROKE Project. Cât a costat concertul însă rămâne o enigmă. Purtătorul de cuvânt al președintelui a declarat că artiștii veniți de la Moscova vor fi plătiți de oameni de afaceri din Rusia, fiind un cadou din partea lor. Scena a fost achitată din banii colectați în cadrul campaniei Iubește Moldova. Ion Ceban a mai precizat că încă nu s-a făcut un calcul final al tuturor cheltuielilor. Acesta însă a dat asigurări ca cifra va fi anunțată ulterior.

DODON, ÎN MIJLOCUL DISTRACȚIEI
Mii de tineri s-au distrat la un concert dat de președinte

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram