/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Trei indivizi sunt suspectați de păstrarea ilegală a armelor, drogurilor şi munițiilor

missing
19 iulie 2017, ora 11:59

Totodată, au fost depistate mai multe genţi de dame şi bunuri materiale a căror provenienţă n-au putut-o explica. Astfel, forțele de ordine bănuiesc că ar fi fost furate sau jefuite.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia specialiştilor Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, care au ridicat cartuşele de diferit calibru, pistolul şi grenada de model F1, fiind transportate în condiţii speciale pentru efectuarea expertizelor balistice.

În dependenţă de rezultatele expertizelor respective, suspecţii riscă să fie cercetaţi penal pentru trafic ilicit de droguri, păstrare ilegală de arme şi muniţii, furt şi jaf.

Acţiunile de investigaţii continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi a complicilor în aceste cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram