/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Un bărbat și-a instalat ilegal foișoare într-o pădure de la Ciocana. Încasa zilnic 10-12 mii de lei

missing
19 iulie 2017, ora 11:06

Potrivit informațiilor constatate în cadrul investigațiilor, pe parcursul anilor 2016-2017, proprietarul firmei de 38 ani a amenajat o zonă de agrement cu grave încălcări a legislaţiei în vigoare. Acesta a instalat mai multe căsuţe de vară și grătare pentru frigărui în lipsa autorizațiilor necesare, fiind date în chirie zilnic persoanelor aflate la odihnă.

Conform estimărilor preliminare, agentul economic ar fi încasat ilegal de la cetăţeni mijloace financiare zilnic de la 10.000 lei până la 12.000 lei, prejudiciind astfel bugetul statului.

Ulterior, în cadrul percheziţiilor autorizate şi desfăşurate la sediul întreprinderii, poliţiştii au depistat acte şi înscrisuri de ciornă ce ar demonstra ilegalităţile admise de către responsabili.

Respectiv au fost iniţiate două cauze penale pentru escrocherie şi evaziune fiscală, iar proprietarului întreprinderii i-a fost înaintată învinuirea de către procurori. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 10 ani.

Un bărbat încasa zilnic mii de lei în urma foișoarelor instalate ilegal în capitală

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram