/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/FOTO. VIDEO/ Combatant, filmat în timp ce primește bani după mitingul din fața Parlamentului

missing
20 iulie 2017, ora 15:47

Cel puțin așa reiese dintr-un video postat de Facebook unde unul din veterani, Vasile Iacubov, a fost surprins primind o sumă de bani de la locotenent-colonelul Mihai Balan, membru al „Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului de Independenţă”.

Potrivit sursei acesta ar fi primit suma de 600 de lei pentru participarea la mitingul pentru susținerea schimbării sistemului electoral. „Vasile Iacubov, pretinsul combatant și gașca lui, cu părere de rău, nici RĂZBOIUL nu l-a invățat minte! Trădător de doi bani, mai exact – 600 lei! Acesta este prețul unui show marca Iacubov!! Oare ce spun adevărații veterani de război despre așa “fapta eroică”? Merită respect?”, a scris cel care a postat imaginile pe net.

Contactat de TV8, veteranul Mihai Balan ne-a închis, iar ulterior telefonul a fost deconectat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram