/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Protestul de aseară s-a lăsat cu scandal și a continuat la comisariat

20 iulie 2017, ora 19:10

„Eu nu le-aș spune îmbrânceli, este aplicarea de forță din partea reprezentanților statului. Au pornit și sistemul de irigare folosind-o ca sperietoare contra-cetățenilor”, a menționat Ilan Cașu, vicepreședintele Partidului Nostru.

Oamenii spun că au ieșit în fața Parlamentului pentru ca nu cumva votul mixt să fie votat noaptea, așa cum s-a întâmplat și în cazul investirii Guvernului Filip.

Clădirea Parlamentului arăta ca o fortăreață, aseară. Zeci de polițiști, între care carabinieri și scutieri echipați ca la carte, au păzit-o ca pe ochii din cap. „Vom avea suficientă forță pentru a asigura ordinea publică și securitatea publică”, a menționat Alexandru Jizdan, șef al Inspectoratului General de Poliție.

În urma îmbrâncelilor dintre cele două tabere, doi bărbați au fost reținuți. Potrivit formațiunii Partidul Nostru, este vorba de două persoane în vârstă de 29 și, respectiv, 42 de ani, una fiind din Chișinău, iar alta din Leova. Acestea au fost reținute pentru că nu s-ar fi supus ordinelor polițiștilor. Protestatarii au mers la Inspectoratul de Poliție al poliției Buiucani pentru a cere eliberarea lor.

După câteva ore, aceștia au fost eliberați. În fața parlamentului, protestul s-a încheiat în jurul orei 11. Manifestația a continuat la Inspectoratul de Poliție Buiucani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram