/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Sheriff Tiraspol merge mai departe. Echipa de fotbal s-a calificat în turul 3 Champions League

missing
20 iulie 2017, ora 19:26

În meciul retur din deplasare, jucat pe Elbasan Arena, tiraspolenii au întâmpinat dificultăți în confruntarea cu cei de la Kukesi. În prima repriză mai buni au fost albanezii, ei reușind să marcheze 2 goluri, prin Emini și Pejic. Astfel, campioana Albaniei a plecat în vestiar cu o diferență de două goluri. În repriza secundă, Sheriff și-a adunat forțele și a reușit să marcheze un gol de o importanță majoră în minutul 56, prin voleul cu capul al lui Bayala.

Sheriff și-a apărat propriul careu prin toate modalitățile. Astfel, după ce tiraspolenii au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Bayala, a venit și un penalty în minutul 80, care a fost ratat însă de albanezi.

Scorul s-a încheiat cu 2-1 pentru Kukesi, iar Sheriff a acces în etapa următoare, datorită rezultatului de acasă cu 1-0. Prima partidă din turul 3 preliminar Champions League, FC Sheriff o va disputa cu campioana Azerbaijanului Qarabag, pe data 25 iulie.

Astăzi, Zaria Bălți își va afla soarta în turul 2 al preliminarilor Europa League. Echipa bălțeană va încerca o răsturnare de scor, după ce în deplasare a cedat cu 0 la 3, în fața echipei cipriote, Appolon. Meciul se va disputa astăzi la 20:30 pe stadionul Zibru din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram