Cuplul regal William și Kate continuă să facă furori în cadrul turneului de cinci zile pe care îl întreprind în Polonia și Germania. Mai exact, copiii lor atrag cele mai multe priviri și admirații. Aseară familia regală britanică a ajuns în Germania.

La întâlnirea cu Angela Merkel la Berlin, prințul William a declarat că relația dintre Marea Britanie și Germania este foarte importantă, pentru că este produsul a mai mulți ani de cooperare bilaterală. Această relație prietenească va continua chiar dacă Anglia a decis să părăsească UE, a adăugat ducele de Cambridge. În cele două zile cât se va afla în Germania, cuplul regal va avea întâlniri cu lideri din mediul de afaceri, membri ai guvernului și ai societății civile. Și copiii cuplului britanic au avut câteva apariții publice, spre încântarea admiratorilor familiei regale.

William și Kate au vizitat zilele trecute și capitala poloneză, Varșovia. Aceasta este prima vizită oficială pe care Kate și Will o efectuează în Polonia și Germania.

Turneul cuplului regal britanic de cinci zile se va încheia chiar cu o zi înainte ca prințul George să împlinească vârsta de patru ani.