/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Chirtoacă, despre Gamrețchi: „Nu am să îi spun bună ziua pe parcursul întregii mele vieți”

missing
21 iulie 2017, ora 12:05

„L-am văzut pe stradă, dar nici nu i-am răspuns la bună ziua și nici nu am să o fac pe parcursul întregii vieți”, a spus Chirtoacă. Edilul a menționat că nu vrea să îl salute din cauza murdăriei și a declarațiilor pe care le-a făcut Gamrețchi la adresa sa.

„Dumnealui, încercând să își ușureze pedeapsa, a arătat cu degetul spre mine. La fel au făcut și alții, din păcate. Aceasta este modalitatea în Moldova de a fugi de răspundere. Faci o prostie și pe urmă arăți la altcineva și așa scapi mai ușor”, a mai comentat primarul.

Menționăm că primarul Dorin Chirtoacă a fost reținut, după ce viceprimarul Nistor Grozavu și Igor Gamrețchi au dat declarații împotriva lui legate de contractul privind parcările cu plată din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram