/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Chișinău: Salvatorii vor dubla numărul corturilor anticaniculă. Iată unde vor instalate acestea

missing
21 iulie 2017, ora 11:15

Decizia a fost luată după ce Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de temperaturi ridicate, care se vor resimți în special în capitală în zilele de sâmbătă și duminică.

Salvatorii urmează să mai amplaseze alte patru puncte de reabilitare în parcul „Ștefan cel Mare și Sfânt”, parcul „Valea Morilor”, parcul „La Izvor” și în apropiere de piața „Toamna de Aur” din sectorul Botanica.

Aici oamenii vor putea beneficia de apă și primul ajutor calificat. Mai mult, persoanele care își vor petece timpul în aceste zone se pot proteja de soare în orele de vârf.

Corturile vor funcționa în intervalul orelor 10.00 – 18.00 pe parcursul zilelor cu temperaturi toride. Pînă la moment în Republica Moldova au funcționat 13 puncte de reabilitare în care zilnic se adresau aproape 5000 de oameni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram