/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dosarul parcărilor cu plată. Încă 30 de zile de arest pentru Igor Gamrețchi

missing
21 iulie 2017, ora 10:48

Înainte de anunțarea prelungirii arestului, Gamrețchi a menționat că se așteaptă la o decizie corectă și o va primi așa cum este. Ședința de judecată continuă cu ușile închise.

De notat că, învinuitul a încheiat cu procurorul acord de recunoaştere a vinovăţiei. Legislaţia procesual-penală statuează că, acordul de recunoaştere a vinovăţiei este o tranzacţie încheiată între procuror şi învinuit, care şi-a dat consimţământul de a-şi recunoaşte vina în schimbul unei pedepse reduse.

Inculpatul este cercetat în stare de arest la domiciliu, iar dacă vina lui va fi demonstrată, acesta riscă amendă în mărime de la 3000 la 4000 unităţi convenţionale sau închisoare de până la 6 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram