/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Chef, terminat la poliție. Patru bărbați, surprinși în plină stradă consumând alcool

missing
21 iulie 2017, ora 16:45

Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat pe o stradă din capitală, în jurul orei 23:00. Oamenii legii au fost alertați de un martor, iar venind la fața locului, echipajul de poliție a găsit patru bărbați consumând alcool, lângă un automobil parcat pe marginea drumului

„La cerințele legale de a se prezenta aceștia au devenit agresivi în declarații comportându-se neadecvat”, a declarat, pentru Tv8, Adrian Jovrmir, ofițerul de presă, Poliția Capitalei.

Vanzând că nu se pot isprăvi cu petrecăreții, polițiștii de la patrulare au chemat în ajutor mascații de la Fulger.

Într-un final, aceștia au fost încatușați și urcați în mașinile poliției. TV8 nu a reușit să afle și poziția bărbaților care apar în imagini.

Aceștia urmează a fi cercetatț pentru că s-au opus, cu rea voință, cerințelor legitime ale oamenilor legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram