/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Un ansamblul de dansuri populare din Cricova, premiat în cadrul unui concurs internațional

missing
22 iulie 2017, ora 10:28

Colectivul a luat locul II în cadrul Concursului internațional de dans popular (31st International Golden Karagöz Folk Dance Competition) unde a fost invitat de către organizatori. Acesta este cel mai bun rezultat al țării noastre înregistrat la această competiție.

Participarea ansamblului de dansuri populare “Hora mare” la acest concurs a fost susținută de Centrul Național pentru Conservarea și Promovarea Patrimoniului Cultural Imaterial, instituție din subordinea Ministerului Culturii al Republicii Moldova.

La ediția din acest an a Concursului internațional de dans popular din Turcia au participat reprezentanți din 25 de țări, tradițiile noastre fiind promovate de cei 20 de membri ai Ansamblului de dansuri populare “Hora mare”.

Concursul internațional de dans popular a fost organizat cu sprijinul Ministerului Culturii al Republicii Turce, sub auspiciile municitalității din Bursa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram