/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Gustar 2017: Programul și prețul biletelor la evenimentul din acest an

missing
22 iulie 2017, ora 09:29

Vom celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare ale melodiilor etno. Ediția a VII-a a festivalului are drept scop să creeze o platformă de promovare a culturii și istoriei, să intensifice relațiile diasporei Republicii Moldova  cu cei rămași acasă, să ofere posibilitatea autorităților centrale și locale să comunice cu moldovenii de oriunde  într-un cadru informal .

În acest an, organizatorii au pregătit un program excepțional pentru amatorii de sport, gastronomie, vin și muzică bună.

Program Gustar 2017

*Organizatorii își rezervă dreptul de a introduce modificări în programul festivalului.

Prețul biletelor:

Exclusiv în perioada 19-21 iulie, biletele Festivalului Gustar pot fi procurate doar online la un preț special. Biletele pot fi procurate pe http://www.biletonline.eu/. Din 22 iulie, le procurați inclusiv pe www.mticket.md și rețeaua de magazine TOP SHOP din 22 iulie. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Împreună readucem forța dragonului!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram