Cel mai mare eveniment muzical al anului în Republica Moldova – Festivalul Internațional GUSTAR revine pentru ediția a VII-a la locul său de origine. Evenimentul, va avea loc în perioada 19-20 august, între satele Butuceni și Trebujeni, la rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi. Aici, dragonul Gustar va renaște în forță în cuibul său natal.

Vom celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare ale melodiilor etno. Ediția a VII-a a festivalului are drept scop să creeze o platformă de promovare a culturii și istoriei, să intensifice relațiile diasporei Republicii Moldova  cu cei rămași acasă, să ofere posibilitatea autorităților centrale și locale să comunice cu moldovenii de oriunde  într-un cadru informal .

În acest an, organizatorii au pregătit un program excepțional pentru amatorii de sport, gastronomie, vin și muzică bună.

Program Gustar 2017

*Organizatorii își rezervă dreptul de a introduce modificări în programul festivalului.

Prețul biletelor:

Exclusiv în perioada 19-21 iulie, biletele Festivalului Gustar pot fi procurate doar online la un preț special. Biletele pot fi procurate pe http://www.biletonline.eu/. Din 22 iulie, le procurați inclusiv pe www.mticket.md și rețeaua de magazine TOP SHOP din 22 iulie. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Împreună readucem forța dragonului!