/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Un tânăr a tamponat un bărbat la trecerea pentru pietoni. A fost reținut pentru 72 de ore

missing
22 iulie 2017, ora 10:23

La fața locului, ofițerul de urmărire penala a constatat preliminar că, victimă în vârstă de 62 ani, traversa carosabilul la trecerea pentru pietoni, fiind tamponat violent de un automobil de model Dacia, condus de un tânăr în vârstă de 22 ani. În urma impactului, victima s-a ales cu leziuni corporale, manifestate prin fracturi de coaste, fiind transportat de urgenta la spital.

Având în vedere gravitatea consecințelor accidentului rutier, șoferul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chisinau. El este cercetat penal și risca o pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

În acest context, Poliția Capitalei avertizează conducătorii auto, de a respecta regulile de circulație rutieră și să acorde prioritate pietonilor în traficul rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram