/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Grație implicării migranților, se aprind luminile pe cinci străzi ale municipiului Strășeni

missing
23 iulie 2017, ora 10:00

Primăria și reprezentanți ai Asociației Băștinașilor plecați din orașul Strășeni vor inaugura extinderea sistemului de iluminat stradal cu 4,4 km pe 5 străzi ale localității: Mihai Eminescu, Ștefan cel Mare, Ion Iachir, Chișinăului și Grigore Ureche.

De acest proiect va beneficia întreaga comunitate, în special circa 3.600 de locuitori ai cartierelor iluminate și circa 2200 de beneficiari (80% copii) ai instituțiilor publice din zonele respective – școli, spitale, grădinițe, autorități publice.

Evenimentul este parte a campaniei „Dezvoltăm cu drag ACASĂ” în care vor fi lansate 23 proiecte realizate la nivel local cu suportul băștinașilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram