/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Moldova ar putea participa în cadrul programului Centenarului Marii Uniri

missing
23 iulie 2017, ora 10:05

„Avem câteva propuneri de integrare a Moldovei cu câteva acțiuni în acest eveniment foarte important, în acest program. Până la începutul lui septembrie concretizăm câteva elemente pentru a fi introduse în program. Partea moldovenească are câteva propuneri, am vorbit deja cu câțiva colegi care au făcut parte din delegație, pentru a puncta și bugeta, evident”, a declarat Mihai Tudose pentru TVR1.

Premierul Mihai Tudose a efectuat vineri o vizită oficială de o zi la Chișinău, în cadrul căreia a avut întâlniri cu omologul său moldovean Petru Filip și cu președintele Parlamentului de la Chișinău, Andrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram