/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A încercat să intre în țară cu piese auto de schimb, interzise prin lege pentru import. Valorau peste 100.000 lei

missing
24 iulie 2017, ora 13:15

Astfel, puțin trecut de miezul nopții zilei de 24 iulie 2017, în punctul de trecere „Costești”, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un mijloc de transport Volkswagen T5, înmatriculat în Republica Moldova. La volanul vehiculului se afla un bărbat de 28 de ani, cu dublă cetățenie, a Republicii Moldova și a României. La valorificarea informației operative, echipa mixtă formată din polițiști de frontieră și vameși, a realizat verificări suplimentare asupra mijlocului de transport.

În rezultat, s-au depistat locașuri special amenajate sub bancheta din față și din spate, cât și sub capota mașinii, unde erau camuflate piese auto de schimb în asortiment, interzise prin lege pentru import. Bunurile, apreciate la suma de peste 100.000 lei, au fost ridicate și reținute pe teritoriul SPF Costești, până la elucidarea circumstanțelor.

În prezent, cazul dat este examinat sub toate aspectele, cu acumularea probelor, inclusiv identificarea persoanelor implicate. Conducătorul auto, bănuit în infracțiune, va fi cercetat penal. Dacă va fi stabilită vinovăția acestuia, riscă închisoare de până la cinci ani.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram