/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Arme nedeclarate, depistate de vameși în coletele și mașinile care intră în țară

24 iulie 2017, ora 14:21

Armele albe au fost descoperite de angajații postului vamal Chișinău 4 (Poșta) la data de 21 iulie curent, după ce au supus verificărilor un colet expediat din Statele Unite ale Americii în adresa unui locuitor al municipiului Chișinău.

Următoarea reținere a fost raportată la data de 22 iulie, de către vameșii de la Otaci, care au depistat o armă pneumatică de model „Hatsan 125”. Arma era disimulată într-un microbuz care venea din Federația Rusă, iar ulterior vameșii au stabilit și posesorul acesteia, care s-a dovedit a fi unul dintre pasagerii autovehiculului – un tânăr în vârstă de 32 de ani, domiciliat în raionul Ungheni.

Cel de-al treilea caz a fost consemnat ieri, la postul vamal Giurgiulești. Arma de model „Tytan B3-3” a fost depistată în geanta unui locuitor al raionului Cahul, care se afla la bordul unui autoturism prezentat la linia de control.

Conform procedurii, armele au fost reținute și transmise organelor abilitate pentru efectuarea expertizei specializate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram