/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Chirtoacă, despre scrisoarea lui Năstase: „Nici nu ați uscat bine pantalonii și v-ați lansat în campania pentru primărie?”

missing
24 iulie 2017, ora 15:42

„Nici nu ați uscat bine pantalonii de transpirație sau de altceva și deja v-ați lansat în campanie pentru primărie? Dar să cereți elementar eliberarea unui om închis pe nedrept nu v-a trecut prin cap? Sau a mai multora, a tuturor chiar? Sau să organizați ceva manifestații de susținere?”, a scris Chirtoacă într-o postare pe Facebook, făcând aluzie la scrisoarea din partea lui Năstase.

În ochii edilului, situația este similară ca atunci când „mortul încă nu s-a răcit bine pe laiță, iar rudele deja se ceartă și încep să îi împartă averea”.

„Dar mortul nu e mort. Mortul e viu! Și dacă mortul învie, și se mai și ridică de jos, îți dai Dumneata demisia, cel puțin pentru lașitate? Să vă fie clar – mortul nu mort, nu moare și e mai viu decât mulți dintre cei vii. Până una alta nu vă mai urcați isteric pe scene străine că vă faceți de râs, nu dă bine la electorat. Nu demisia, dar la moaca trebuie de dat unora, pentru mama, cel puțin!”, a mai scris edilul.

Amintim că tot astăzi, Andrei Năstase a scris o scrisoare publică pentru Dorin Chirtoacă în care spune că îl consideră nevinovat, dar îi cere să își dea demisia cât nu va fi prea târziu. În scrisoarea sa, liderul PPDA a mai spus că aceasta poate fi ultima posibilitate a primarului de a demonstra că are dreptul la reabilatare, că nu rămâne în continuare o unealtă de șantaj în mâinile celui care a făcut tot posibilul să-i distrugă sufletul și cariera.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram