/FOTO/ Rudele îl caută cu disperare. Poliția cere ajutor pentru depistarea bătrânului

24 iulie 2017, ora 13:09

Potrivit informaţiilor prezentate poliţiştilor, bărbatul a dipărut în ziua de 19 iulie curent, de la Dispensarul Narcologic Republican din strada Gheorghe Madan al sectorului Râşcani. El s-a dovedit a fi originar din raionul Nisporeni şi a fost transportat la dispensar, întrucât ar suferi de o maladie incurabilă.

În ziua dispariţiei sale, bătrânul era îmbrăcat în cămaşă albastră combinată cu alb, pantaloni negri şi încălţat în şlapi de culoare albaştri. Semnalmentele caracteristice: corpolenţă slabă, părul tuns scurt de culoare gri, ochi albaştri.

În acest context Poliţia Capitalei solicită ajutorul cetăţenilor, în caz de depistare a bătrânului, să comunice informaţiile la numerele de contact: 0 683 07 754 / 0 691 50 993.

Foto: politicapitalei.md

Foto: politicapitalei.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram