/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Un tânăr beat criță a tamponat mortal un pieton și a fugit de la locul accidentului

24 iulie 2017, ora 15:15

Astăzi, în jurul orei 12:00, a parvenit un apel către poliție, precum că în satul Ferapontievca din raionul Comrat, șoferul unui autoturism de model „Opel” a tamponat un bărbat mortal, după care a deteriorat un alt automobil. Imediat, șoferul a părăsit locul accidentului.

Ofițerii #INP au reacționat prompt şi au întreprins măsurile necesare pentru stabilirea locului aflării șoferului vinovat de accident. La scurt timp, inspectorii de patrulare au identificat un automobil în curtea unei case, care avea semne evidente de implicare în accident.

Ulterior, proprietarul mașinii, un tânăr de 23 de ani, a recunoscut că a tamponat un cetățean, iar în loc să acorde ajutor, s-a speriat și a fugit de la locul faptei. Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Conducătorul auto fiind supus testului de alcoolemie, aparatul „Drager” a arătat 0,98 mg/l în aerul expirat, cea ce prevede stare de ebrietate avansată.

La moment, suspectul este reținut și urmează să fie documentat conform legislației în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram