Un tânăr a fost reținut de angajații Inspectoratul Național de Patrulare al IGP după ce a părăsit locul accidentului rutier comis, în urma căruia a decedat o persoană.

Astăzi, în jurul orei 12:00, a parvenit un apel către poliție, precum că în satul Ferapontievca din raionul Comrat, șoferul unui autoturism de model „Opel” a tamponat un bărbat mortal, după care a deteriorat un alt automobil. Imediat, șoferul a părăsit locul accidentului.

Ofițerii #INP au reacționat prompt şi au întreprins măsurile necesare pentru stabilirea locului aflării șoferului vinovat de accident. La scurt timp, inspectorii de patrulare au identificat un automobil în curtea unei case, care avea semne evidente de implicare în accident.

Ulterior, proprietarul mașinii, un tânăr de 23 de ani, a recunoscut că a tamponat un cetățean, iar în loc să acorde ajutor, s-a speriat și a fugit de la locul faptei. Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Conducătorul auto fiind supus testului de alcoolemie, aparatul „Drager” a arătat 0,98 mg/l în aerul expirat, cea ce prevede stare de ebrietate avansată.

La moment, suspectul este reținut și urmează să fie documentat conform legislației în vigoare.