Ce-ați crede dacă la nunta voastră și-ar face apariția mascații de la Fulger? Probabil, v-ați gândi că e o farsă. Doi miri din capitala s-au convins, chiar în ziua nunții lor, că polițiștii nu vin să facă show-uri, ci să rețină. Mascații au fost chemați de administrația localului unde era petrecerea, care s-a plâns că mirii nu vor să plătească. Oamenii legii l-au încătușat pe mire și pe alți doi invitați, iar mireasa s-a oferit să urce și ea în duba poliției. Acolo a făcut un adevarat spectacol, cântând și chiuind.

Incidentul s-a produs zilele trecute, într-un restaurant din capitală. Mascații au fost chemați de administrația localului care s-a plâns că mirii nu vor să achite pentru consumație și nici nu intenționau să părăsească localul.

„Care este problema, nu înțeleg? L-ați luat pe soțul meu, de ce? Nu înțeleg!”,
spunea mireasa polițiștilor.

Mascații au făcut-o pe durii și nu s-au lăsat impresionați de faptul că e nuntă, iar un astfel de eveniment are loc o dată-n viață. Ofițerii de la Fulger l-au încătușat pe mire și pe doi invitați, apoi i-au urcat într-o dubă. Iar pentru că soții trebuie să fie împreună la bine și la greu, mireasa a ținut să meargă și ea la inspectorat, făcând un adevarat spectacol.

„Ulterior au fost reținuţi trei indivizi agresivi în stare de ebrietate, care nu s-ar fi subordonat cerințelor poliţiştilor, fiind escortaţi la Inspectorat conform procedurii legale. Aceştia s-au dovedit a fi mirele de 30 ani şi doi oaspeţi ai nunţii, cu vârstele de 29 ani şi 31 ani, domiciliaţi în Chişinău”, a declarat, pentru Tv8, ofițerul de presă al Poliției capitalei, Adrian Jovmir.

Reprezentanții localului nu au dorit să vorbească în fața camerelor, însă potrivit lor, totul s-a întâmplat din cauza că aceștia nu au dorit să achite și să elibereze localul.

Indivizii au fost eliberați ulterior. Ei sunt cercetați pentru huliganism și riscă o amendă în valoare de 1.500 de lei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!