/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Furtună violentă în România. Un bărbat a murit, iar alte 16 persoane au fost rănite

missing
24 iulie 2017, ora 18:50

Tragedia s-a produs în Bihor, după ce o furtună cu grindină și descărcări electrice a distrus un camping al unei organizații creștine, unde se aflau cazați în jur de 100 de persoane. Un bărbat din cei aflați acolo a încercat să se ascundă în mașina, dar un plop a căzut peste automobil, omorându-l.

Printre persoanele rănite se număra șapte copii, printre care un bebelus de șapte luni. Ploile torențiale au făcut dezastru în mai multe județe românești. În unele a plouat cu grindină, în timp ce în alte zone au adus alunecări de teren și au dat la pământ zeci de arbori. Și astăzi România a fost sub cod galben de precipitații puternice. Acesta se menține până la noapte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram