/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Șalaru își îndeamnă susținătorii să participe la mitingul organizat de PAS și PPDA

missing
25 iulie 2017, ora 17:07

„Alianța dintre Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon prin intermediul expresiilor lor politice, PD și PSRM, au dus țara în pragul izolării internaționale decuplând, prin nerespectarea recomandărilor instituțiilor europene, Republica Moldova de vectorul european îngropând astfel orice perspectivă de dezvoltare”, a scris Anatolie Șalaru în chemarea sa de pe Facebook.

Totodată, și Partidul Unității Naționale solicită Parlamentului Republicii Moldova să anuleze legea votului mixt și să revină la sistemul proporțional.

„Neanularea sistemului mixt va genera decredibilizarea, izolarea și transformarea Republicii Moldova într-o Cubă a Europei cu efecte dezastruoase pentru toți cetățenii noștri care riscă să piardă facilitățile oferite de Acordul de asociere cu UE, inclusiv anularea regimului liberalizat de vize”, a mai scris politicianul.

Amintim că, și săptămâna trecută partidele de opoziție au organizat mai multe proteste atât în fața Parlamentului, cât și în fața Președinției, împotriva schimbării sistemului electoral.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram