/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Dimineață marcată de accidente. Patru șoferi s-au pomenit implicați în accidente rutiere

25 iulie 2017, ora 18:09

Accidentul s-a produs în această dimineață pe bulevardul Grigore Vieru din capitală. Cei care au avut treabă prin zonă au rămas șocați să vadă un autoturism cu roțile în sus. Potrivit șoferului, accidentul s-a produs din cauza că ar fi încercat să evite impactul cu un alt vehicul, în preajma teatrului Eugene Ionesco.

„Eu mergeam încolo și el m-a lovit și m-a aruncat”, a spus șoferul Dacia.

Nu am reușit să aflăm și părerea celuilalt șofer, acesta fiind plecat să treacă expertiza la consumul de alcool și substanțe narcotice. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție pentru a cerceta circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și o echipă de medici. Responsabilii de comunicare din cadrul poliției capitalei au precizat că nimeni nu a avut de suferit.

„Șoferii au refuzat ajutorul medical, de asemenea în acest caz urmează să fie luată o decizie pentru sancționarea vinovatului care nu a respectat regulile de circulație rutieră”, a menționat Adrian Jovmir, ofițer de presă.

Și în sectorul Botanica s-a produs un accident în urma căruia un Mercedes s-a lovit frontal cu un camion. Potrivit informațiilor preliminare furnizate de poliție, șoferul automobilului ar fi adormit la volan. Și în acest caz, niciunul dintre șoferi nu a avut de suferit. Conducătorii auto, care vor fi găsiți vinovați de producerea accidentelor, riscă o amendă în valoare de până la 1500 de lei și 5 puncte de penalizare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram