Polițiștii au reţinut în flagrant delict o femeie după ce ar fi sustras din două portmonee, în timp ce se deplasa cu maxi-taxi de pe ruta 162.

Victimele s-au dovedit a fi originare din raionul Ialoveni, cu vârstele 22 ani şi respectiv 52 ani, care au declarat poliţiştilor că, suma pagubei materiale ar fi de aproximativ 9.000 lei. Bunurile sustrase au fost depstate asupra suspectei şi returnate victimelor.

În cadrul audierilor bănuita şi-ar fi recunoscut vinovăţia, care s-a dovedit a fi în vârstă de 36 ani, fiind reţinută pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Ulterior, poliţiştii au desfăşurat percheziţii autorizate la domiciliul ei, unde au fost depistate nişte bunuri materiale şi câteva portmonee a căror provenienţă n-a fost demonstrată.

Ea este cercetată penal pentru pungăşie şi riscă închisoare de până la 4 ani cu amendă în mărime de la 11.000 lei la 27.000 lei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!