Hoți cu inspirație! Doi frați din Italia au jefuit mai multe bancomate, fiind deghizați în președintele american, Donald Trump. Oamenii legii încă nu au stabilit cât au reușit să fure cei doi, dar se cunoaște că doar dintr-un singur bancomat au sustras aproape o sută de mii de euro.

Tinerii, în vârstă de 26 și 30 de ani, au folosit o tehnică specială pentru a intra acolo unde se aflau bancomatele. Suspecții au aruncat în aer ușile de la intrare apoi au acoperit camerele de filmat, pentru a continua operațiunea. Frații din Torino sunt copiii unui deținut condamnat pe viață pentru omor, iar aceștia se foloseau de mai multe mașini furate pentru a scoate bani din bancomate.

Hoții au folosit și o tehnică din filmul Șacalul cu Bruce Willis și Richard Gere în care protagoniștii schimbă culoarea inițială a automobilelor pentru a scăpa de poliție. Ca să inducă autoritățile în eroare, frații italieni au vopsit o mașină pe care au folosit-o în mai multe jafuri din alb în negru. Ideea cu măștile, însă, pare să fie inspirată din mai multe filme de la Hollywood, fiind pe larg utilizată în scenarii.