/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Jaf inspirat din filme. Doi frați s-au mascat în Donald Trump pentru a fura

25 iulie 2017, ora 18:10

Tinerii, în vârstă de 26 și 30 de ani, au folosit o tehnică specială pentru a intra acolo unde se aflau bancomatele. Suspecții au aruncat în aer ușile de la intrare apoi au acoperit camerele de filmat, pentru a continua operațiunea. Frații din Torino sunt copiii unui deținut condamnat pe viață pentru omor, iar aceștia se foloseau de mai multe mașini furate pentru a scoate bani din bancomate.

Hoții au folosit și o tehnică din filmul Șacalul cu Bruce Willis și Richard Gere în care protagoniștii schimbă culoarea inițială a automobilelor pentru a scăpa de poliție. Ca să inducă autoritățile în eroare, frații italieni au vopsit o mașină pe care au folosit-o în mai multe jafuri din alb în negru. Ideea cu măștile, însă, pare să fie inspirată din mai multe filme de la Hollywood, fiind pe larg utilizată în scenarii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram