/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Yandex.Taxi, lansat la Chișinău. Unde poți ajunge cu 15 lei și cât va costa o călătorie până la Aeroport

25 iulie 2017, ora 10:25

Pentru a comanda o maşină nu este nevoie de a telefona la dispecerat: Yandex.Taxi va detecta automat locaţia utilizatorului şi transmite comanda către şoferului, care poate ajunge cel mai rapid. Timpul mediu de așteptare taxi în Chişinău este de 5 minute, puteţi urmări pe harta oraşului direct în aplicaţia.

La Chişinău se aplică un tarif unic: costul minim al călătoriei nu depășește 15 lei, inclusiv preluarea şi 5 kilometri de drum, mai departe nu mai mult de 5 lei pe kilometru. Potrivit celor din companie, „pentru 15 lei se poate ajunge de la centrul comercial Sun City la Centrul Internațional de expoziții „Moldexpo”, iar cursa de la restaurant McDonalds la Botanica până la aeroport va costa aproximativ 45 lei. La părăsirea limitelor oraşului fiecare kilometru de traseu în valoare de nu mai mult de 10 lei. Tariful aproximativ al cursei având în vedere trafic pe drum, utilizatorii văd în avans, la selectarea destinaţiei călătoriei.”

Cu toate acestea, în aplicație ne sunt afișate alte prețuri decât cele menționate de companie:

Potrivit companiei, Yandex.Taxi nu colaborează cu şoferii în mod direct, iar colaborează numai cu companii de taxi şi servicii de dispecerat. La distribuirea comenzilor aplicația ia în considerare de rating de şofer, bazat pe evaluările utilizatorilor şi statisticile de călătorii realizate.

În primele zile de la lansarea serviciul Yandex.Taxi pasagerii pot bucura de Chrysler 300c, Porsche Cayenne, Skoda Superb, Mercedes E-Class şi S-Class.

Aplicaţia gratuită Yandex.Taxi este disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android, tarif al cursei se poate calcula pe site-ul.

Serviciul Yandex.Taxi funcţionează în Moldova, Rusia, Belarus, Ucraina, Armenia, Georgia şi Kazahstan. În total, la serviciu este conectat mai mult de 200 000 de şoferi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram