/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon confirmă că a serbat ziua de naștere a fiului său la Condrița: „Care e încălcarea legislației?”

missing
26 iulie 2017, ora 17:55

„Această locație este o casă de serviciu. Acesta este locul de trai al președintelui pe durata mandatului. Chiar dacă se organizează astfel de evenimente de familie, nu au fost efectuate din banii statului. Statul nu a cheltuit nici un leu. Acest lucru nu a încălcat legislația. Confirm că a fost un eveniment de familie. Unul dintre feciorii mei a împlinit o vârstă frumoasă. Care e încălcarea legislației? Nu căutați încălcări acolo unde nu sunt. Am eu o anumită experiență destul de mare ca să fac astfel de încălcări”, a spus Igor Dodon.

Întrebat ce părere are despre faptul că Procuratura s-a sesizat în ceea ce privește evenimentul de la Condrița, președintele a spus că se încearcă să se facă o presiune: „Acest teritoriu este mereu sub pază de stat, de asta aici era paza în acea zi. Poate e o încercare de a face presiuni pe președinte în viitor, dar asta nu o să îi ajute atât timp cât președintele are susținerea cetățenilor Republicii Moldova”.

Amintim că, pe data de 22 iulie curent, Igor Dodon a sărbătorit la reședința de stat.  Procuratura anticorupție s-a autosesizat pe marginea evenimentului privat, organizat la vila prezidențială. Procurorul Viorel Morari a declarat pentru TV8, că verifică evenimentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram